Kirjat

Hevosfakta on julkaissut Anneli Lillkvistin kirjoittamia kirjoja jo useita. Niistä tunnetuin on kirja ”Ruokinnalla Tuloksiin”, joka on yli 300-sivuinen ruokinnan perusteos kaikille hevosihmisille. Kirjasta on otettu kahdeksan painosta ja kaikkiaan sitä on myyty lähes 20.000 kpl. Kirja on kirjoitettu mahdollisimman helppotajuisesti ruokinnan perusteoriaa unohtamatta. Se on ammattikasvatushallituksen hyväksymä oppikirja ja käytössä edelleen lähes kaikissa alan oppilaitoksissa. Kirja on tilattavissa useimmista kirja- ja nettikaupoista. Sitä markkinoi nykyisin Suomessa Biofarm Oy.

Muita Annelin kirjoittamia kirjoja ovat mm. ”Tiedolla Tuloksiin” ja ”Ravinnon ABC”.

Viimeisimmän kirjan ”Kun Espanjan aurinko pimeni” kirjoittaminen alkoi erikoisissa olosuhteissa; Espanja oli juuri joutunut Euroopan ankarimpaan karanteenin ja maassa vallitsi täydellinen ulkonaliikkumiskielto. Kirja kertoo omakohtaisen kokemuksen tästä koskettavasta ajasta, jolloin meistä jokainen joutui tarkistamaan suhdettaan omaan elämäänsä.

Kirjan kolmessa ensimmäisessä luvussa on kertomuksia omasta arkielämästämme niiden vuosien varrelta, jolloin olemme asuneet Espanjassa pysyvästi. He, jotka suunnittelevat muuttaa Aurinkorannikolla, saavat kirjasta paljon vinkkejä muun muassa asumisesta, yrityksen perustamisesta, asioiden hoitamisesta ja espanjalaisten elämäntavoista. Kirjan voit tilata suoraan Hevosfaktasta sähköpostista hevosfacta@gmail.com tai www.hipposport.fi sekä suurimmista kirja- ja nettikaupoista mm. Adlibris, Booky.fi, Suomalainen Kirjakauppa, CDON.fi

 

 

Kirjan tilaus

Voit tilata ”Kun Espanjan aurinko pimeni” kirjan suoraan Hevosfaktasta todella edulliseen hintaan 29 € + rahti 6 € täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen. Lähetämme tilauksesta laskun ja kun se on maksettu, kirja lähtee varastostamme parin päivän sisällä.