Anneli Lillkvist

Anneli Lillkvist, MMM, on opiskellut Helsingin Yliopistossa hevosten ja ihmisten ravitsemusta. Hän on kirjoittanut mm. hevosten ruokintaa käsittelevän kirjan ”Ruokinnalla Tuloksiin”, jota käytetään oppikirjana lähes kaikissa alan oppilaitoksissa. Muita kirjoja ovat mm. ”Ravinnon ABC” sekä ”Tiedolla Tuloksiin”. Uusin tulokas eli syksyllä -20 valmistunut kirja ”Kun Espanjan aurinko pimeni” kertoo paitsi korona-ajasta niin ennen kaikkea kokemuksista Espanjaan muutosta ja asettautumisesta uuteen kotimaahan. Muutto toi paljon haasteita, mutta enemmän positiivisia ja hienoja kokemuksia.

Anneli on myös suunnitellut Black Horse -nimisen hevosrehusarjan, jota nykyisin markkinoi Biofarm Oy. Hän on harrastanut ratsastusta nuoresta asti, kilpaillut Suomessa jonkin verran kouluratsastuksessa, toiminut koulutuomarina ja myös valmentajana. Täällä Espanjassa hän on pystynyt toteuttamaan suurta unelmaansa ja keskittymään kouluratsastukseen täydellä sydämellä. Opettajat ovat olleet uskomattoman taitavia ja on ollut rohkaisevaa todeta, että eläkeiässäkin voi vielä oppia todella paljon.

Facebookissa pysyt tapahtumien tasalla. Uusimmat asunnot ja hevostapahtumat päivitetään viikoittain!

facebook.com/Hevosfakta

Lue lisää muutostamme ja elämästämme täällä Costalla uusimmasta kirjasta ”Kun Espanjan aurinko pimeni”. Kirjasta enemmän kirjaosiossa.