Valmentajien Treenimentti

Pakkauskoko: 1l

Yleistä:

Kolotusta, kipua ja särkyä? Nämä ovat tuttuja tunteita niin meille kuin hevosillekin. Lihakset ja nivelet jäykistyvät ja kipeytyvät riittämättömän hoidon takia. Vaivoihin auttaa Black Horsen suosittu ja tehokas Black Horse Valmentajien Treenimentti. Se on oikea hevoslinimentti!

Black Horse Valmentajien Treenimentti on kehitetty Hevosfaktan ja Suomen Ravivalmentajien yhteistyönä. Se on todella tehokas apu rasittuneille jänteille, nivelille ja lihaksille. Se täyttää varmasti kaikki vaatimukset, joita kova valmennus asettaa nykyaikaiselle hoitotuotteelle.

Black Horse Valmentajien Treenimentti valmistetaan ensiluokkaisista raakaaineista Hevosfaktan tehtaalla Paraisilla. Vaikuttavina ainesosina ovat mm. eteerisiä öljyjä, kuten mentholi, kamferi ja eucalyptus, sekä isopropanoli. Eteeriset öljyt saavat aikaan miellyttävän ja rentouttavan sekä lämmittävän tunteen lihaksissa. Ne tunkeutuvat syvälle kipukohtaan ja lievittävät särkyä.

Käyttö:

Linimenttiä hierotaan rasituksen jälkeen jänteisiin, niveliin ja lihaksiin. Välitön vaikutus on viilentävä ja se poistaa siten rasituksen aiheuttaman lämmönnousun. Vähitellen vaikutus muuttuu lämmittäväksi ja säilyy sellaisena useita tunteja. Vaikutusta voi tehostaa ja pidentää lämmittävällä kääreellä tai siteellä.

Black Horse Valmentajien Treenimentti on turvallinen ja luonnollinen hoitotuote. Se ei aiheuta ihovaurioita eikä allergiaoireita.

Black Horse tuoteet saa nykyisin Biofarm Oy:stä. www.biofarm.fi

Facebookissa pysyt tapahtumien tasalla. Uusimmat asunnot ja hevostapahtumat päivitetään viikoittain!

facebook.com/Hevosfakta

Lue lisää muutostamme ja elämästämme täällä Costalla uusimmasta kirjasta ”Kun Espanjan aurinko pimeni”. Kirjasta enemmän kirjaosiossa.